Запеканки

ЗАПЕКАНКА С ПИЛЕ И СМЕТАНА  ........................................................ 350 г      7.40 лв.
картофи, пилешко филе, сметана, кашкавал

ЗАПЕКАНКА С БЕКОН И МОЦАРЕЛА .................................................. 350 г       6.40 лв.
картофи, бекон, моцарела, яйце, сметана
ЗАПЕКАНКА С БРОКОЛИ И СМЕТАНА  ............................................. 350 г       6.20 лв.
картофи, броколи, кашкавал, сметана